top of page

Wie ben ik?

Ik ben Katia Mulder, geboren in 1974 te Purmerend.

In 2004 ben ik begonnen met stervensbegeleiding, en leerde hoe belangrijk een goede start van de rouwverwerking is voor nabestaanden. Het begeleiden tot het afscheid was een prachtig leerproces, en ik besloot om de volgende stap te zetten naar overledenenverzorging en –vervoer.
Hier deed ik veel ervaring op, en mijn pad vervolgde zich door in 2011 de Meander opleiding tot uitvaartbegeleiding te gaan doen.

Op 21 maart 2012 begon ik als zelfstandige uitvaartonderneming Gaia uitvaartbegeleiding in Purmerend.

Gaia komt uit de Griekse mythologie. Zij is de oermoeder die rust, overzicht en eenheid schiep in de grote chaos door de vier elementen aarde, water, lucht en vuur met elkaar te verbinden. 

 

Door de jaren heen en de ervaringen ben ik erachter gekomen dat er juist bij kinderuitvaarten nog zoveel meer openheid, creativiteit en begeleiding te bieden valt. Hierdoor ontstond de aanvulling en vooral toevoeging aan mijn bedrijf: Gaia kinderuitvaarten.

Ik kan rust, ruimte en structuur bieden in die onoverzichtelijke chaos van emoties, vol verdriet, ongeloof en misschien boosheid in de eerste periode na het overlijden van een kind. 

Ik ben er voor jullie, daar waar jullie me nodig hebben...

Soms is er tijd om al van tevoren na te denken over het afscheid dat komen gaat. 
Wat is er mogelijk, hoe gaat het allemaal in z’n werk, wat willen we eigenlijk … 
Als je weet dat je kind gaat overlijden, brengt een kennismaking met Gaia Kinderuitvaarten méér dan informatie alleen. Inspirerende ideeën, vertrouwen en het gevoel dat het ‘klikt’ zijn minstens zo belangrijk. 

Onze ervaring is dat na een eerste gesprek veel spanning en onzekerheid kan ombuigen naar rust. Het geeft houvast. 

Neem contact op voor meer informatie, een kennismaking of voorgesprek.
 

IMG_1242.jpg
bottom of page